Nadzor nad izvođenjem radova

Usluga nadzora podrazumijeva kontrolu ispunjenosti ugovorenih obaveza izvođača radova, usklađenost izvedenih radova sa odobrenom tehničkom dokumentacijom, praćenje rokova izvođenja radova, praćenje utroška sredstava, kontrolu kvaliteta ugrađenih materijala i kvalitet izvedenih radova, rješavanje tehničkih problema koji nastaju u toku izgradnje objekta.
  • Stručni nadzor nad kompletnim građenjem po domaćim, FIDIC i PRAG procedurama
  • Projektantski nadzor
  • Nadzor nad izvođenjem enterijera
Nadzor nad izvođenjem radova, AKSA d.o.o.

Povezani projekti

Nadzor nad izvođenjem radova, AKSA d.o.o.

Trening centar Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH

Trening centar – Na lokaciji je projektovana izgradnja dva nogometna terena standardnih dimenzija 105,0×68,0 metara, jedan sa prirodnom a drugi sa vještačkom travom te natkriveni teren za mali nogomet sa vještačkom travom.

Nadzor nad izvođenjem radova, AKSA d.o.o.

Vijeće ministara

Objekat 3. Institucija Bosne i Hercegovine izgrađen je 1976. godine. Autor projekta je arhitekta Juraj Neidhart. U objektu je bilo smješteno Izvršno vijeće (Vlada) SR Bosne i Hercegovine. Objekat ima dvije podzemne etaže (suteren i podrum) i dvadeset i dvije nadzemne etaže. U toku rata 1992. do 1995. objekat je granatiran i zapaljen, što je i razlog sanacije i rekonstrukcije

Nadzor nad izvođenjem radova, AKSA d.o.o.

Kuća fudbala

Kuća fudbala – Postojeći objekat izgrađen je početkom osamdesetih godina prošloga stoljeća za potrebe Geodetskog zavoda BiH. Novim projektom objekat zadržava administrativnu funkciju koju je imao i ranije ali je osavremljen i prilagođen novim korisnicima.